|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:21 Temat postu: czyli nie ma nie |
|
|
to nie jest przykład godny pochwały a wręcz przeciwnie !! ogloszenia towarzyskie kurde własnie nie wiem mnie juz szlak trafaia zak**wie je zaraz sory ale ch*j mnie szczela jak sie widze w lustrze z ta morda:/ Jest mi przykro jak diabli.
jakies ryby.
witam, szukam piosenki w której były słowa stand up and(or) fight
Eurydyke nie wiem co masz na mysli mowiac zaraz po czy od razu?
jestem już cztery lata po operacji i jajniki mam czyste,jeśli pojawia sie torbiele usune wszystko.....przecież klimakterium tuż tuż wiec i z tych jajników pociechy żadnej nie będzie....skonsultuj sprawe z innym lekarzem,wybierzesz najlepszą dla siebie opcję.....nie martw sie będzie dobrze.......
Dołączaj się Zapraszam
Bo Ty to uczucie wartościujesz i oceniasz.
mama_ ,kasiulkaaa i inne mamuśki co tam u was?
- w trzecim tygodniu przemywać solą fizjologiczną
pytanie do zorientowanych
Całe popołudnie przeleżałam. seks oferty Trudno.
powodzenia Jadwigi Wojciechowskiej z salonu Venus, ktĂłry zniknÄ…Ĺ‚ 2 lata temu ze StarowiĹ›lnej, to od miesiÄ…ca prowadzi salon fryzjerski przy ul. Ĺšwietnie doradza - ja np. Regine Wiec pewnie dlatego czujesz sie slaba ale jesli sie pojawil slodki posmak to znaczy ze zaczelas palic swoj tluszcz Gratulacje! ChciaĹ‚bym siÄ™ podzielić z Wami moim szczęściem !!! adwokat kraków
Dziewczyny, jeszcze niedawno bylo tu \gwarno\, a teraz...??? Nikola w końcu się uspokoiła, musiała wszystkich poprzepraszać, potem grzecznie robiła to co jej kazałam, zjadła, i po myciu poszła do łóżka. Poratujcie grubaska Dzieki wielkie !! To było robione bardzo dawno,takze ona jest juz tak jakby zagojona Natalia Prosze o pomoc, bo jeszcze trochę i będę łysa. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912& start=0
Po co sobie tak bardzo utrudniać życie?
W szpitalu dermatologicznym na Koszykowej zrobili badania.
Czy ta farba kiedyĹ› zejdzie?
jesli do tego doda fantazje, troche techniki a przede wszystkim kocha sex- to juz jest bajka.Nie cierpie jesli facet nie moze byc facetem w lozku.
A powiedzcie, tydzień starczy?
Zolty motylek trzymam kciuki za egzamin !!!!!!!!!!!!
Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale.
tak z ciekawosci ile masz lat ?
W ciągu 4 lat byłem 3 razy u dermatologa w tej sprawie ale nie uwolniłem się od problemu bo krosty były.
do Misior napisz więcej konkretów! |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:21 Temat postu: |
|
|
|
|