Forum Sunderlin Kim Strona Główna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ciZaloguj się, by sprawdzić wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

czyli nie ma nie

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomo¶ć
jedantri

Doł±czył: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWysłany: Nie Mar 23, 2014 02:21    Temat postu: czyli nie ma nie Odpowiedz z cytatem

to nie jest przykład godny pochwały a wręcz przeciwnie !! ogloszenia towarzyskie kurde własnie nie wiem mnie juz szlak trafaia zak**wie je zaraz sory ale ch*j mnie szczela jak sie widze w lustrze z ta morda:/ Jest mi przykro jak diabli.
jakies ryby.
witam, szukam piosenki w której były słowa stand up and(or) fight
Eurydyke nie wiem co masz na mysli mowiac zaraz po czy od razu?
jestem już cztery lata po operacji i jajniki mam czyste,jeśli pojawia sie torbiele usune wszystko.....przecież klimakterium tuż tuż wiec i z tych jajników pociechy żadnej nie będzie....skonsultuj sprawe z innym lekarzem,wybierzesz najlepszą dla siebie opcję.....nie martw sie będzie dobrze.......
Dołączaj się Zapraszam
Bo Ty to uczucie wartościujesz i oceniasz.
mama_ ,kasiulkaaa i inne mamuśki co tam u was?
- w trzecim tygodniu przemywać solą fizjologiczną
pytanie do zorientowanych

Całe popołudnie przeleżałam. seks oferty Trudno.

powodzenia Jadwigi Wojciechowskiej z salonu Venus, ktĂłry zniknÄ…Ĺ‚ 2 lata temu ze StarowiĹ›lnej, to od miesiÄ…ca prowadzi salon fryzjerski przy ul. Ĺšwietnie doradza - ja np. Regine Wiec pewnie dlatego czujesz sie slaba ale jesli sie pojawil slodki posmak to znaczy ze zaczelas palic swoj tluszcz Gratulacje! ChciaĹ‚bym siÄ™ podzielić z Wami moim szczęściem !!! adwokat kraków
Dziewczyny, jeszcze niedawno bylo tu \gwarno\, a teraz...??? Nikola w końcu się uspokoiła, musiała wszystkich poprzepraszać, potem grzecznie robiła to co jej kazałam, zjadła, i po myciu poszła do łóżka. Poratujcie grubaska Dzieki wielkie !! To było robione bardzo dawno,takze ona jest juz tak jakby zagojona Natalia Prosze o pomoc, bo jeszcze trochę i będę łysa. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3726912& start=0
Po co sobie tak bardzo utrudniać życie?
W szpitalu dermatologicznym na Koszykowej zrobili badania.
Czy ta farba kiedyĹ› zejdzie?
jesli do tego doda fantazje, troche techniki a przede wszystkim kocha sex- to juz jest bajka.Nie cierpie jesli facet nie moze byc facetem w lozku.
A powiedzcie, tydzień starczy?
Zolty motylek trzymam kciuki za egzamin !!!!!!!!!!!!
Ale jak to mówią lepiej późno niż wcale.
tak z ciekawosci ile masz lat ?
W ciągu 4 lat byłem 3 razy u dermatologa w tej sprawie ale nie uwolniłem się od problemu bo krosty były.
do Misior napisz więcej konkretów!
Powrót do góry
Ogl±da profil użytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶ć Wy¶lij email
Reklama

Wysłany: Nie Mar 23, 2014 02:21    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Główna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do: