Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   U¿ytkownicyU¿ytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ciZaloguj siê, by sprawdziæ wiadomo¶ci   ZalogujZaloguj 

wszystkie utory gn'r z plyt appetite for destruction oraz us

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat  
Autor Wiadomo¶æ
jedantri

Do³±czy³: 04 Sty 2014
Sk±d: Denmark

PostWys³any: Nie Mar 23, 2014 08:20    Temat postu: wszystkie utory gn'r z plyt appetite for destruction oraz us Odpowiedz z cytatem

Po okresie przegłodzenia mamy niezwykle wzmożone łaknienie, przez co trudno jest nam zapanować nad ilością zjadanego pokarmu. anonse erotyczne To tyle - z niecierpliwością czekam na odpowiedź.
Witam mam pytanko co do jakości żelu firmy Margoo ...
a to jest praca w jakims banku - czy ja cos pomylilam?
No i teraz nie wiem co myslec juz sama..
3 m-ce zoperowano mi lewą rękę ,póżniej była rechabilitacja i co porażka nic nie dało .Pózniej był naczyniowiec podczas pobytu w szpitalu stwierdził zaniki tetna podczas podniesionej ręki, skierował mnie na badanie doplerowskie (polegające na badaniu przepływu krwi w tętnicach szyjnych badanie wykazało nieprawidłowe przepływy ograniczone w 60 %, Co skończyło się operacją (podcięcia mięśnia pochyłego )muwiąc łatwiej podcięciem mięsnia leżącego na tętnicach szyjnych (odpowiedzialnych za ukrwienie ręki) .
A potem waga rośnie i rosnie, mimo iż ogranicza się.
ok w takim razie nie bede robic tych lewatyw bo dzisia sytuacja sie powtorzyła tzn jakas godzine temu znow była woda z jakims brduami wiec tak jak przy lewatywie ehh czuje sie dzisiaj duzo lepiej wczoraj nie mogłam juz wytrzymac ciagle myslałam o jedzeniu do tego wziełąm sie za prace tzn spisuje liczniki z waoda wiec co weszłam do mieszkania to zapach jedzenia ale z drugiej storny troche ruchu jak sie tak 5-6 gdzin biega po schodach
Sama już od kilku miesięcy jestem na ok.

powiedcie mi czy bul brzucha morze być tak mocny jak podczas poronienia portal społecznościowy Jak ktos by chciaÅ‚ pogadac o kolczykach w pepkach, to odzywajcie siena gg...

i to naprawdę inna szkoła inne podejście , zero kontaktu z wiernymi , poprostu wyglądało to jak odbębnienie Mszy!!! .. Baba Jadzia, Jeśli jest ktoś kto mogłby pomóc mi w podjęciu decyzji, proszę o kontakt (szczególnie osoby po plastyce powiek) tusia0@wp.pl Bo jest ona zależna nie tylko od danego przypadku ale też sposoby danego fizjoterapeuty, mysle, ze nie da się w jednym zdaniu jej opisać ani powiedzieć jak dugo będzie trwała. sex anonse
Niestety teraz nabiłam aż 10 kg więcej. Natychmiastowym efektem głodówki jest utrata wagi - można zrzucić ponad kilogram w ciągu pierwszej doby. nie polecam i żałuje ja tez tam byłam Te 2-3 kg to zupelnie normalne ,ze wraca bo przeciez na poczatku nie jest usuwana tkanka tluszczowa z organizmu tylko sama woda.Nam sie tylko wydaje kiedy stajemy na wadze ,ze 'ubylo juz w pierwszych dniach kilka kg ,ale to tylko woda ,dopiero pozniej zaczyna organizm spalac tkanke tluszczowa wiec ten powrot kilku kg po glodowce jest jak najbardziej naturalny,a to czy wrocimy do wagi poprzedniej czy nawet wyzszej to zalezy tylko od nas,od tego jak sie bedziemy odzywiac po glodowce .Juz pisalam,ze organizm dazy do wyrownania zapasow tkanki tluszczowej i trzeba to kontrolowac .Ja nie przybralam od kilku lat jak robie glodowki do starej maksymalnej wagi ciala sprzed glodowek,nie mowiac zebym miala wiecej Myslisz, że warto? ona i tak nie zyje
bardzo serdecznie dziekuje za blyskawiczna odpowiedz
Dla Ciebie ( zwykle nie daję mężczyznom kwiatów
a co do smutnego filmu polecam LIST W BUTELCE.
podobno w MSWiA czy ktoś tam miał zabieg ?
Czy już zawsze będą zaległości?
Z tego co napisali to są firmy CeCe,LAKME,Toujours,Farma Vita.Nie wiem czy to są dobre firmy.Przyznam że miałam duży dylemat czy wybrać Matrix czy Select i nie wiem czy dobrze wybrałam.Duży wpływ na mój wybór miała obsługa w sekretariacie.W Select tel.odebrała miła pani bardzo kompetentna wszystko wyjaśniła natomiast w Matrix to był jakiś facet który jakość opierał tylko na marce.A ja jako powiedzmy laik w tym temacie niekoniecznie muszę wiedzieć o co chodzi i oczekuje wyczerpującej odpowiedzi.I w select jest minimum dwóch trzech modeli dziennie a w MATRIX pan nie wiedział dokładnie czy na główkach czy na modelach będę pracować.A ostatnia rzecz która mnie przekonała to pewna pani nauczycielka która stwierdziła że w naszej Polsce to wbrew twojej wcześniejszej wypowiedzi liczy się właśnie papierek.Być możę dla kogoś kto planuje swoje życie zawodowe przenieść za granice to Matrix jest idealny ale na nasz polski ryneczek Select też jest ok.A i jeszcze stronkę w necie Matrix ma dużo skromniejszą.Wydaje i się że jako szkoła spoczęli trochę na laurach i że sama nazwa powali każdego na łopatki.
I czym ?
Właśnie jestem po badaniach i wynikach.
Na pocieszenie,dziewczyna leżca po pierwszym porodzie chwaliła że tak ładnie parłam .
Powrót do góry
Ogl±da profil u¿ytkownika Wy¶lij prywatn± wiadomo¶æ Wy¶lij email
Reklama

Wys³any: Nie Mar 23, 2014 08:20    Temat postu:

Powrót do góry
Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona G³ówna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dzia³a w systemie phorum.pl
Masz pomys³ na forum? Za³ó¿ forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!