|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastêpny temat |
Autor |
Wiadomo¶æ |
jedantri
Do³±czy³: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 15:32 Temat postu: ala - tutaj jest filmik jak to wyglÄ…da: |
|
|
waga w domu to jest prawdziwa motywacja! ogloszenia towarzyskie byłam szczupła ale po ciąży zostało mi 20 kg!!!
puszki - co do reszty - trudno powiedziec.
A tak się bałam o skórę.
Trzymajcie się przyszłe mamy!
A dla ciebie jest potworem, bo taki jest DLA CIEBIE.
.Nie ma jak prawdziwa słodycz
chryste panie,a czy ja gdzieś napisałam,ze jestem atrakcyja a MM brzydka,no ja o kozie wy o wozie
Ja mam 33 lata - z moim facetem jestem 4,5lat. portal społecznościowy witajcie dziewczyny !
A jak tam u Was z menu? ogórek kiszny pokrojony w kostkę W środę mam kolejną wizyte jak juz bede znała wyniki i będzie wszysko ok to może powiem we święta. nagle uświadamiam sobie, że puściło już znieczulenie a ja dalej nie odczuwam bólu. Z góry dziękuje ogloszenia towarzyskie
Napisz jak Ci idzie? trzeba wskoczyć w piżamę i leżeć bezczynnie pół dnia w łóżku?Czy mąż może być ze mną na tej sali? Apropos fryzur-ja sobie robię 2 kitki, albo 2 warkoczyki, alko koka, albo kitę, albo tylko podpinam przód a reszta swobodnie opada Zabiegi pielęgnacyjne, woskowanie, hennę, pielęgnację dłoni i stóp wykonuje moja współpracownica, z której na pewno Panie będziecie zadowolone. Małachow pisze,że po dobrym oczyszczeniu kiedy organizm zaczyna prawidłowo funkcjonować wtedy człowiek ma wagę optymalną dla swojego ciała i jeśli np.waga wyjściowa była zbyt niska to póżniej się zwiększa w przypadku bardzo szczupłych osób. Video studyjne, na podwórzu przed blokiem gra zespól. takie sa ogolne zalecania - nie przekraczac 25 - 30 minut.
bardzo trzeszcza mi kolana i bardzo bolÄ…...
- zabijcie mnie, ale nie potrafię znaleźć innej ...
Gruba nic sie nie martw
Zdrowo jem, dużo warzyw.
Bardzo dziękuję, a u nich takie przeciąganie jest widocznie konieczne, a lepiej się nie odzywać, bo jeszcze nie unieważnią małżeństwa, jakoś przez to przebrniemy
Konieczna jest pomoc terapeutyczna, bo nie leczenie tego typu zaburzeń może mieć tragiczne konsekwencje.
Swoją drogą to tez różnie bywa, innym sie udaję a ktoś raz zrobi to bez niczego i wpadka, w sumie osobiście nie znam ani jednej osoby która by wpadła za pierwszym niezabezpieczonym razie, ale słyszałam o takich
Namiary na doktora towww.broma.pl
pozdrawiam serdecznie
Tak jak Ty najpierw skończyła studia, ale nie odnalazła się w zawodzie, a od zawsze interesowała się fryzjerstwem (trenowała m.in na mnie) I widać było że miała do tego talent. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wys³any: Nie Mar 23, 2014 15:32 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|
|
|
|
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
|
|
|