|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 07:45 Temat postu: Jak ktos nie ma ochoty, to niech nie czyta, zmieniam w taki |
|
|
dziekuje za pomoc moze ktos jeszcze ma jakies doswiadczenia zwiazane ze slubem w ambasadzie anonse erotyczne Z tych 200 ludzi, udzieli się 25 (12.5% z 200= 25), więc dalsze 1000 maili (25 x 40), podniosą Twój numer konta na 3 pozycje. taki topik to lek na cale zlo smutek i strach
proście lekarza o usg przy każdej wizycie kontrolnej
Witam Państwa, proponuje PAS ODCHUDZAJĄCY ORGINALNY z niemieckiego TV WERBUNG
naukowcy wiele rzeczy ukrywa
Mam prosbe aby Panie podawaly jeszcze swoj wiek (mniej wiecej)!
sam jesteś chory, jak jesteś zupełnym laikiem to nie zabieraj głosu, nawet nie czciało Ci się przeczytać kilku ston forum i piszesz bzdury, nikt Ci nie broni jeść,
Pani doktor Beata Misztal- Dethloff to super babka i specjalista.
Pani Magdalena - jak pisze - zdecydowała się kupić środek LIDA.
Powodzenia !!!!
Będąc w szpitalu schudłam 1,5 kg, ale szybko to nadrobiłam.
Naughty Girl - i Ĺ›ciÄ…gnęła Ci siÄ™ ta piosenka ?? adwokat kraków poĹ‚oĹĽne zabierajÄ… dzieciÄ…tko na szczepienie , do kÄ…pieli itp jednego razu jak mi piguĹ‚a odnosiĹ‚Ä… corke to mnie pyta:
nie zauwazyĹ‚am zreszta wszystkiego siÄ™ nie widzi jak siÄ™ czyta a tak ogĂłlnie to chyba wogĂłle idiotyczny ten temat przypadkiem skrÄ™cilam i nic ciekawego siÄ™ autorka tematu nie dowiedziaĹ‚a Ponawiam pytania do osĂłb, ktĂłre ćwiczÄ… juĹĽ dĹ‚uĹĽej (co najmniej miesiÄ…c) na orbitreku: Z gĂłry dziÄ™kujÄ™ link do ankiety Puki jest maĹ‚o i nietĹ‚usto - spoko, ale jak tylko muszÄ™ zjeść coĹ› konkretniejszego zapala siÄ™ czerwone Ĺ›wiatĹ‚o. portal społecznościowy
z wyrazami szacunku Widzę że to nie ma sensu bo i tak robicie swoje. wszystko skonczylo sie dobrze,choc przy porodzie i rozwarciu ponad 6cm,czyli w ostatniej chwili,podlaczyli mnie pod ktg i okazalo sie,ze corka sie dusi,wiec-nerwy dodatkowe i na szybko cesarka! Piszerz, ze w sprawie Twojego cm sa nikle szanse na uzyskanie pozytywnego wyroku, z takim podejsciem,zastanawiam sie czy wogole byl sens wnoszenia skargi. Ja raczej czym pochwalić się nie mam. a ja mam spora bliże... Nieprzesadzaj z ziemniakami co za dozo to niezdrowo maja dozo skrobi a to niestety niewskazane i najwazniejsze dozo swiezych (no lub suszonych) przypraw, nieprzesadzaj tez z sola i ostrymi przyprawami.
galeria centrum?
Julii, mam nadzieje, ze dzisiaj zadna awaria nie zatrzyma Cie w czterech scianach.
Jak poczytasz wczesniej, przeprowadzilam sie 4 miesiace temu do Wloch z Irlandii.
babka nurkuje pod nie -- no gdzie ??
Pytania sytuacyjne:
No i pierwsza miłość - na razie jeszcze tylko w fazie wzdychania, ale trzymam kciuki za moją myszkę, żeby to pierwsze zadurzenie miało szansę przeistoczyć się w choćby krótkie chodzenie.
na post z 2006r.
a, jeszcze jedno;p w szczecinie jest swietne studio laseerowe...
JEDYNE CO MNIE MARTWI TO TO CZY ON ZDAZY WROCIC Z URLOPU. |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 07:45 Temat postu: |
|
|
|
|