|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:47 Temat postu: sorry - zĹ‚y nick pietro wyĹĽej...... |
|
|
bojÄ™ siÄ™ ĹĽe moja cera uschnie anonse erotyczne berlin-take my breath away (i moimi piersiami od doktora Bromy
hej u nas Oliwka od rana zle sie czuje wymioty, bol brzucha i inne piekna pogoda siedze w domu wlasnie usnela ona zawsze cos zlapie mam nadzieje ze jej szybko przejdzie i wkoncu cos zje..........
Dziś jest 11 dzień po zabiegu, szwów już nie mam, ale szyja nadal trzyma głowę i nie pozwala rozglądać się na boki o patrzeniu w niebo nie wspominając...
, co sadzi pani o swoich bylych szefach (bardzo podchwytliwe, bo trzeba mowic dobrze , nawet jest byly szef byl idiota)...
Ja nadal czuję się źle, brzuch dzisiaj już mniej mnie boli, za to głowa strasznie mi dokucza od wczoraj, musiałam się przespać w ciągu dnia ( to tez dziwne jak dla mnie)
i na ta chwile nie zdradzÄ™ gdzie i kiedy bedÄ™...
Ja nie mam problemów, moge jeść same sery, praktycznie to moje ulubione danie od 20-kilku lat.
Irygator wieszamy wyżej, smarujemy koniec rurki olejem roślinnym (unikać wazeliny, kremu czy mydła - blokują pory) i do... ogloszenia towarzyskie Jezeli istnieje takie cos to chcialabym to wykonac jak najszybciej bo zbliza sie lato a blizna bardzo rzuca sie w oczy.
witam, Nic o tym nie piszesz. Opieka super, pani doktor dokladnie wytlumaczyla mi co sie dzieje, co podaja i jak postepowac po wyjsciu ze szpitala, brzuszek osluchiwano mi ktg kilkarazy dziennie, usg rowniez zrobiono, i cale mnostwo innych badan, okazalo sie ze mam troche slabe wyniki wiec dostalam odpowienie leki. W zeszĹ‚ym roku kupiĹ‚am taki (ponad 500 zĹ‚) w praktikerze i niestety juĹĽ po 4 miesiÄ…cach pÄ™kĹ‚a Ĺ›ruba w pedale niestety nie byĹ‚o mozliwoĹ›ci naprawy uszkodzenia (poniewaĹĽ jak sie dowiedziaĹ‚am czeĹ›ci zamiennych do takich sprzetĂłw nieznanych firm - przede wszystkim made in china itp - nie produkuje sie !!! Racja...zrzucÄ™ to na mÄ… starczÄ… demencjÄ™ seks ogłoszenia
Wiesz papier papierem,ale jednak nic nie zatapi praktyki w salonie. Powodzenia Jesli chodzi o Twoje skupienie sie na pisaniu pracy to naprawde jest mi bardzo trudno cos powiedziec ,ale tylko dlatego ,ze kazdy inaczej moze reagowac na glodowke.Moga byc zalamania nastroju,przygnebienie, moze byc zupelnie odrotnie.Niektorzy maja wielka jasnosc umyslu .Bywaja stany radosci i euforii .To sa zupelnie skrajne stany u roznych osob.Moze byc bez takich drastycznych wachniec i bedziesz sie czula tak jak zazwyczaj .Nie jestem w stanie tego powiedziec jak Ty to przejdziesz bo tego nikt nie wie. ja juz nie zmarznieta a pocę sie strasznie.Pije syrop Pyrosal i Nie mam dzieci i narazie sie nie staram , ale wg.zdania mojej lekarki jest na tyle na chwile teraźniejszą w porządku ,ze nie powinno byc problemów, To co ty robisz niestety ale doprowadzić może do odwrotnego efektu niż zakładasz. witam moje kochane gdzies was wcieło czy skutki uboczne sie nasiliły ,że nie dajecie rady ,napiszcie bo sie matrwie
Dlatego proszę abyście cały czas wierzyły, że będzie dobrze, bo my jesteśmy tego najlepszym przykładem.
ja znalazlam taka tabelke http://www.kulturystyka-online.pl/kalafior-go towany.shtml
Tu masz bardzo fajną stronkę z prawie wszystkimi aktorkami i żaden wirus mi nie wszedł do kompa:
też zastanawiam się czy się nie wykończę
bo niestety z braku przyszlosci w kochanej ojczyznie musze wyjechac z kraju???
nie znoszę maślanki bleeeeeeeeeee
pies ja zwal.
PAPKI! Bardzo dobra jest letnia zupka brokułowa zblendowana z serkiem topionym - koniecznie spróbujcie !
39.Nikelback - Far Away
A czy staniki sportowe z Nike są dobre na trzęsienie ? |
|
Powrót do góry |
|
|
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 08:47 Temat postu: |
|
|
|