|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomo¶ć |
jedantri
Doł±czył: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Sk±d: Denmark
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:36 Temat postu: jestem bardzo zadowolony z mojej decyzji i nigdy wiecej sie |
|
|
Może poszukaj innej, widać że ta nie zna się na rzeczy. ogloszenia towarzyskie No ja raczej bede musiala zaopatrzyć sie w jakies apaszki bo do szkoly potem nie chce z blizna chodzic, zaraz wszyscy sie beda pytac a co Ci sie stało? a to jest męczące.
---> Motylku hmmm no nie wiem co to cos o sobie oznacza, jesli chodzi o diety a raczej zywienia a zdrowie to jak juz pisalem takie moje hobby, co prawda uczylem sie co nieco o tym na studiach ale specjalizuje sie zupelnie w czyms innym
MoĹĽe to z gorÄ…ca.
Chcę powiedzie, że właśnie minął rok od czasu gdy po raz pierwszy wykonałem lewatywę i mogę stwierdzi, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
--->kesya ,myslę, że jeśli nie masz z czego chudnąć to nie schudniesz dużo
Naprawde super sobie radzicie dziewczyny
Dieta Atkinsa zasłynęła tym, że w bardzo krótkim czasie pozwala zrzucić zbędne kilogramy, nie rezygnując z takich składników diety jak białka czy tłuszcze.
Rafała Cieszyńskiego
Cześć, ryczę ze śmiechu .Ale napiszę nie o swojej ale mojej wspaniałej cioci .
gynalgin jest na stany zapalne pochwy a nie na nadzerke, to zupelnie co innego. sex anonse Z wrazenia zaliczyłam spacerek
wez sie zastanow Ja caĹ‚y czas biore go na Ĺ›niadanko. Pozdrawiam Przeczytaj caĹ‚y watek-tam jest duzo opisane. Ale tak w ogole to stwierdzam, ze trzeba bedzie troche odkurzyc il tedesco bo tu jest na niego ogromne zapotrzebowanie. portal społecznościowy
Sorry, że tak monotematycznie - ja chyba popadłem w jakieś uwielbienie dla tej mojej metody - ale nie mogę tam się doszukać żadnych minusów Do Ellie1403 Czy jednoz drugim moze miec zwiazek?? www.kinderswiat.pl Pozdrawiam wszystkich DidiLbn! przeciez malzenstwo powinno sie opierac na milosci a nie na tym ze jakis zj** turek sie masturbuje na mysl o 18latce przejmuje sie tym bo ja sama mam 21 lat dopiero, ona ma 23, to przerazajace, nie dosc ze rozwodka w tak mlodym wieku o ile ten rozwod dostanie, to jeszcze tyle musi przechodzic.
Drogie Stare Zdziry nie piszcie ĹĽe imiÄ™ Nikola wiecie czemu ??
Dziekuje dziewczynom,ktore dobrze odebraly moje intencje i pozdrawiam wszystkich
Hmmm jak wyglÄ…da w samej koloratce .....
Ale wlasnie te najfajniejsze dziewczyny zakoch*ja sie w nich.
bo pracuję we włoszech
zgadzam się co do doświadczeń z nauką fryzjerstwa....tez pracowałam w róznych salonach za darmo bo ani kurs ani dwuletnie technikum policealne niczego mnie nie nauczyło...obecnie 7 rok jestem fryzjerem i uczę w technikum fryzjerskim praktyki.
Hura !!!
jesli ktoś chce porozmawiać podaję gg 4209511
ja uzywam i jest mega! |
|
Powrót do góry |
|
 |
Reklama
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 15:36 Temat postu: |
|
|