Forum Sunderlin Kim Strona Gwna Sunderlin Kim
Kim Sunderlin

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UytkownicyUytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj si, by sprawdzi wiadomociZaloguj si, by sprawdzi wiadomoci   ZalogujZaloguj 

Ile musisz czekać na operacje??

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat  
Autor Wiadomo
jedantri

Doczy: 04 Sty 2014
Skd: Denmark

PostWysany: Wto Mar 25, 2014 16:37    Temat postu: Ile musisz czekać na operacje?? Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny czy znacie jakies dobrze kamuflujące podkłady,korektory seks ogłoszenia cholera to go utłucz a nie juz 2 rok mu się przyglądasz i nie wierz w te głupie przesądy.
Te rady były naprawde bezcenne.
ja mam prawie 16 lat bo 15 i pol i zostane mama bo dowiedzialam suie ze jestem w ciazy i mojenu dziecku chce nadac imie MELISA jak bedzie dziewczynka a chlopczyk jak bedzie to RICARDO!!!!!!!
Migdala ---> i nawet jakbys się GĄSIENICA nazywała to nie miałabyś oporów żeby zagraniczne imię dać dziecku ?
nie wiedzac...
witam sie i ja dziewczynki
jesli chodzi o przeziębienie to mi lekarz powiedział ze musze byc zdrowa a przeziebienie dyskwalifikuje do operacji.
Potem robiłam badanie CA 125 w szpitalu onkologicznym.Zapłaciłam 37 zł.Wynik mialam dobry.
Czy także tezkolczyka???

Zaburzen rownowagi nie mam w ogole, raczej nie odczuwam dyskomfortu nawet przy g***towych r****ch, ale moze dlatego, ze jestm chyba mocnej kosci i zawsze mam duzo energii zyciowej, czasami jak sie nie zmecze w dzien to nie moge zasnac haha. adwokat kraków ).

A wtedy jeszcze się o tym nie mówiło. winowacja palete.] JAk pójdziecie do lekarza z każdą inną dietą to lekarz TEŻw wielu przypadkach WAM ZABORNI jej stosowania bo każda dieta jest równoważna z POTRZEBĄ POZBAWIENIA NASZYCH posiłków OKREŚLONYCH SKŁADNIKÓW a to oznacza POZBAWIENIE ORGANIZMU jakiegoś PIERWIASTKA DZIĘKI KTÓR A wiec ja miałam cc o 14 a wstałam o 21 tego samego dnia,nie wiem ale ztego co rozmawiałem z lekarzem to oni chyba mają jakies cudowne leki,ze tak szybko sie wstaje.Po porodzie SN miałam problem podniesc sie z łuzka bo szew mnie ciągną a po CC normalnie,tylko pierwsze kroki były dziwne bo nie dość ze bez brzuszka to jeszcze tak jakby coś ciągneło do dołu.Ale nie bolało,wiem ze dostawałam ketonal w zastrzykach przez pierwszy dzien,a na drugi dzien zadnych znieczulaczy,chociaz sie pytano czy chcem cos przeciwbolowego. Trzy miesiące temu kiedy zakupiłam stepper skrętny, zaczynałam od 10 min ćwiczeń. seks oferty
Niewiele myśląc złapałam go w słoik choć bałam się, że się nie zmieści bo był rozpłaszczony znaczy szeroki. 3 m-ce zoperowano mi lewą rękę ,póżniej była rechabilitacja i co porażka nic nie dało .Pózniej był naczyniowiec podczas pobytu w szpitalu stwierdził zaniki tetna podczas podniesionej ręki, skierował mnie na badanie doplerowskie (polegające na badaniu przepływu krwi w tętnicach szyjnych badanie wykazało nieprawidłowe przepływy ograniczone w 60 %, Co skończyło się operacją (podcięcia mięśnia pochyłego )muwiąc łatwiej podcięciem mięsnia leżącego na tętnicach szyjnych (odpowiedzialnych za ukrwienie ręki) . czekam... Atkins pisze aby dostarczac okolo pol lyzeczki soli dziennie, najlepiej pijąc bulion z kostki dwa razy dziennie i oslabienie powinno przejsc A nasza Parafia ma słabą stronę w internecie.... I tak sobie siedzieli obok nas, ja się darłam i co chwile wkładałam rękę do majtek (jeski ale wstyd) z ligliną zeby zobaczyć czy odchodzą te wody czy nie myslałam że mogę nie zauważyć . czytalam wypowiedzi i boli mnie to ze niektóre z Was pisza zeby nie chodzic do kosmetyczek na przekłuwanie, sama jestem kosmetyczka i mam przekłuty pępek.
uwielbiam jeść!!!
piersiom u dr.Bromy .
Który wybrać???
I pewnego dnia patrzę,a ja mogę karmic moje dziecko.Myslałam na poczatku,że mam raka!!!Serio.Nie wiedziałam nic o mlekotoku i się wystraszyłam nie na żarty!!!Teraz się z tego smieje-wtedy to było stresujace
ile zapłaciłaś za zabieg sama zastanawiam sie nad tym zabiegiem u tego doktora wysłałam do niego pytanie ale jeszcze mi nie odpisał gdzie on pracuje bo tu nic nie pisze pozatym ze mozna sie za darmoche skonsultowaćwww.bebeauty.pl napisz cos wiecej
ps.
złamane kilka tipsów, no to jest to robota od nowa wiec nawet 70- 80zł
i życzę powodzenia i wytrwałości
Powrt do gry
Oglda profil uytkownika Wylij prywatn wiadomo Wylij email
Reklama

Wysany: Wto Mar 25, 2014 16:37    Temat postu:

Powrt do gry
Wywietl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Sunderlin Kim Strona Gwna -> churchmaphancomp Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1
Skocz do:  
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach

Sunderlin Kim  

To forum dziaa w systemie phorum.pl
Masz pomys na forum? Za forum za darmo!
Forum narusza regulamin? Powiadom nas o tym!