|
Sunderlin Kim Kim Sunderlin
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz nastpny temat |
Autor |
Wiadomo |
jedantri
Doczy: 04 Sty 2014 Posty: 1139 Skd: Denmark
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 19:47 Temat postu: Jeśli ktoś mnie szuka to pracuje w salonie le premier na u |
|
|
I super, weszło razu prawie wszystko, zostało ze 150 ml, już nie wlewałam. seks ogłoszenia Jopkowa meci i smeci
Albo Tradycja.
150g.mieszanych sałat
Lubiłam go bardzo.
Widze ze podobnie jak ja myszkujesz w nadziei na cos co nam
Mysle, ze lepiej byloby miec wspolne konto, ale z drugiej strony.......sama nie wiem, prosze o Wasze opinie
Witam, dawno nie pisałam, ostatnio rok temu kiedy wybierałam się na operację, ale do której nie doszło bo w ostatnim momencie pani doktor stwiedziła że torbiel się zmniejszył i z operacja poczekamy, i tak czekam juz rok, w miedzyczasie( w kwietniu b.r.) byłam w Gliwicach na wizycie kontrolnej i tam tez stwierdzili że nic takiego się nie dzieje, więc nie ma potrzeby operować, ale ja nie czuje się za dobrze, często boli mnie pól głowy-najczęściej tył głowy, ucho, gardło, taki ucisk jakby ktoś mi do ucha czegos napchał , w gardle kluskę,i to wszystko po tej stronie głowy gdzie mam torbiel, słyszałam juz że takie objawy są tez przy tarczycy bo ponoć tarczyca wszystko atakuje, tak mnie to już wkurza że gdybym wiedziała że to od tarczycy to bym juz od razu chyba zdecydowała sie na operację, ale lekarz od tarczycy twierdzi że nie, laryngolog mówi ze jest ok, wię juz głupieje skąd mam takie objawy, i proszę napiszcie mi czy ktoś z was też takie objawy miał, czy to jest normalne, bo juz mam czarne myśli że to może całkiem z czym innym związane, proszę was napiszcie jakie u was były dolegliwości!!! seks ogłoszenia Ja byłam na doszkoleniu fryzjerskim w Europejskim Centrum Kształcenia Stylistów i mam brak zastrzeżeń.
ale tak na serio zycie sklada sie z tak samo potrzebnych smutkow jak i radosci. Skoro sam chirurg radzi udac się w inne miejsce mam nadzieje, że pomoże Nie sądzę aby tylko mnie to spotkało... Zapaszam tamże wszystkich zainteresowanych problematyką zagrożenia ciąży toksoplazmozą. Moja rada - odpuść i poszukaj czegoś lepszego. sex anonse
KŁODZKO. i teraz spróbuj takiego naleśniczka... Jak nic się nie zmniejszy albo opadnie to będziesz mogła zbierać no korektę u chirurga Izabell Ja przez 4 tygodnie nie spadlam z wai nawet o pol kilograma podczas gdy stosowalam diete 1500 cal i chodzilam na silownie 4 razy w tygodniu i wykonywalam cwiczenia silowe i aeoroby Wczoraj troszkę się zdołowałam w przymierzalniach na zakupach. A mama mi to jeszcze przemywa rumiankiem i jeszcze jakimiś innymi ziolami i prznosi mi to duża ulgę ale pewnie jak Ci to ściągną to przejdzie samo
ale nie sądze aby to miało jakis wpływ.
Nieduza torebka.
bo kto słyszał,zeby zrzucać 3kg w tydzień!?
tylko, że tak do końca nie wiadomo kiedy te dni niepłodne są..
jak już ktoś napisał jest to karalne.
Jestem 3 dni po operacji.Rano w piątek operacja w szpitalu w Nowej Soli a w sobotę byłam w domu[jeden dzień pobytu w szpitalu].Czuję się rewelacyjnie.Dziewczyny,nie bójcie się.Nie mam drenów,szwy nie ciągną,można to przeżyć.Biorę hormony i zobaczę co z wagą.Operował mnie dr Czyżak.Brawo i dziękuję.
anno6, zawsze pisałam ze jesli to prawda to Ci współczuje i ogólnie to smutne, ale nie zmienie zdania odnosnie tego że powinnas walczyć jedynie z J.Jethonem a nie oczerniac wszystkich z model-med, w tym masażystę oraz Dr od przegród nosowych, a także Brome którego na oczy nie widziałaś.
Ja robiłem lewatywę już chyba z 5 razy i jakichś złogów u siebie zbytnio nie zauważyłem, może z tymi złogami to przesada może nie każdy je ma.
Nie żujcie gum.
Fakt, ze chodzę na pedikiur do kosmetyczki, która wie jak nalezy je przycinać żeby nie wrastały. |
|
Powrt do gry |
|
|
Reklama
|
Wysany: Czw Mar 20, 2014 19:47 Temat postu: |
|
|
|
|
Powrt do gry |
|
|
|
|
|
|
|
Nie moesz pisa nowych tematw Nie moesz odpowiada w tematach Nie moesz zmienia swoich postw Nie moesz usuwa swoich postw Nie moesz gosowa w ankietach
|
|
|